Karriere hos VisionWillow

Grow your potential

Med medarbejdernes egne ord ...

karriere, (af fr. carrière, af lat. carraria ‘væddeløbsbane’, af carrus ‘vogn, kærre’), løbebane inden for job og professioner, som fx kræver mere end en „normal“ arbejdsindsats, et stort engagement og er udviklende.

Når man overvejer at starte et nyt sted, så dukker der tit nogle tanker op om, hvordan det mon er at arbejde i dén virksomhed – altså i virkeligheden (det er jo nemt nok for et firma at se godt ud – i en jobannonce J).

Hvis du overvejer at blive det næste vigtige medlem af vores team, så vil vi gerne give dig muligheden for at ”tage et kig ind ad vores digitale vinduer”.

Os der er her allerede gav derfor hinanden den opgave, at beskrive hvad der lige umiddelbart falder os ind, hvis nogen spørger: ”Hvordan det er at være i VisionWillow?”

Svarene finder du her – vi håber du vil være med…

 • ”En af de ting jeg virkelig synes er fedt ved os er, at vi næsten altid sidder med opgaver for flere kunder i løbet af en uge.

  Tidligere sad jeg tit med den samme kunde mange måneder i træk – og selvom opgaven var fin nok, kunne det godt blive lidt ensformigt.

  Det er nok derfor, jeg godt kan lide den variation vi har hér.”

 • ”Jeg synes faktisk det er sjældent, at vi taler om kunden som et firma – vi taler næsten kun om de mennesker vi møder og arbejder sammen med derude.

  Og der er nogle gange hvor jeg oplever, at vi har ”taget deres stress” – ved for eksempel ikke at presse projektlederen for et svar vi ellers har brug for – hvis han i forvejen virker noget ”jagtet” af andre.

  Selvom det kan være irriterende på den korte bane at mangle et svar – så tror jeg det kommer godt igen på langt sigt. Det er i hvert tilfælde tit jeg føler mig godt ”hjemme”, hos kunden…”

 • ”Jeg tror virkelig mange af vores kunder ser os som en rigtig samarbejdspartner – og ikke ”bare en leverandør”.

  Jeg har i hvert tilfælde været med til en del møder, hvor kunden omtaler os – overfor andre – som ”vores partner” og siger ”vi” i stedet for ”os – og så VisionWillow”.

  Jeg har også lagt mærke til, at nogle af vores kunder spørger os til råds om interne ting hos dem – for eksempel om vi synes, de skal ansætte en bestemt person.

  Dét tror jeg faktisk betyder noget…”

 • ”Selvom der selvfølgelig er én af os, der har det formelle ansvar for en opgave – så virker det mere som om vi alle har ansvaret, i den måde vi interesserer os for de andres ting og sådan som vi bakker op om hinanden, når nogen har et problem.”

 • ”Jeg synes noget af dét, der er med til at gøre os til en lidt speciel arbejdsplads er, at vi både har stor frihed i hvordan vi løser vores opgaver – og samtidig er rigtig gode til lige at checke og koordinere med hinanden, så man nemt kan give en hånd – eller et godt råd – med, når der er brug for det.”

 • ”Når noget var gået galt i mit gamle job, skete det at én af de andre så bagefter sagde ”Nåh – ja dét kunne jeg godt have fortalt dig…”.

  Hér sker det faktisk meget tit, at en af de andre – der f.eks. har overhørt min snak med kunden eller set hvad jeg sidder med lige nu – siger ”Hov – er du opmærksom på at… ?”

 • ”Jeg har ganske enkelt ALDRIG oplevet, at en kollega siger nej til at give en hånd med, hvis jeg har brug for hjælp med – eller en alternativ vinkel på – dét problem, jeg sidder med.

  Selv når vi har virkelig travlt – for eksempel lige inden én af vores løsninger skal implementeres – tager vi os tid til at hjælpe hinanden, da vi alle ved hvor træls det er, at ”sidde fast” med en opgave – og hvor fedt det er, at kunne komme videre med den…”

 • ”Da jeg selv startede i VisionWillow for nogle måneder siden, var noget af det første jeg lagde mærke til, hvor nemt det er at få støtte og hjælp fra kollegerne, når man har brug for et ekstra sæt øjne på en sag.

  Jeg har mødt en del konsulentvirksomheder, hvor man – på grund af bonusordninger og karriereønsker – har ”rundsave på albuerne”.

  Det er der absolut intet af hér.”

Ledige stillinger

Har du lyst til at være med i vores dedikerede team?

Uopfordrede ansøgninger

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, om hvordan vi i fællesskab kan høste udbytte af et samarbejde.

Ring til adm. dir. Finn Nøhr på tlf. 70 20 73 00 eller send en ansøgning med CV til fn@visionwillow.com.

 • Brian Hansen, VisionWillow
  • Jeg værdsætter de mange muligheder jeg har hos VisionWillow.
  • Hos VisionWillow er vi gode til at hjælpe hinanden.
  • Hos VisionWillow sætter vi pris på hinandens forskellighed, og forstår at udnytte den.
  Brian Hansen
  Service Management Specialist / Partner
 • Finn Nøhr, VisionWillow

  Vi er et dedikeret team, som har grundighed som en absolut nøgle faktor. Vi tilstræber at bringe det bedste frem i hinanden. Vi har en venlig, uformel og humoristisk arbejdsatmosfære.

  Finn Nøhr
  CEO
 • download

  Lige fra begyndelsen oplevede jeg at blive involveret i mange ting og at have stor og direkte indflydelse på såvel kunde- som interne forhold.

  Det tiltaler mig i høj grad, at vi løfter i flok uden at give slip på det personlige ansvar.

  Niels Lausten Brogaard
  Chefkonsulent
 • Tama Murphy, VisionWillow

  “Visionwillow is a place where I am constantly surprised with the new challenges in front of me. I have the freedom to decide how I solve the problems that need to be solved and because of this I always feel excited about starting work in the morning.”

  Tama Murphy
  Senior Consultant
 • Mads

  "Hos VisionWillow er der plads til professionel udvikling og selvledelse. Jeg har fra starten af været med til at definere min rolle, samt de opgaver vi løser i samarbejde med vores kunder."

  "Vi er et hjælpsomt, dedikeret team og vi løfter i fællesskab. Samtidigt synes vi at det skal være sjovt at gå på arbejde."

  Mads Fuhr
  Forretningskonsulent
 • Nenad Dragic, VisionWillow

  "Et sted hvor der er højt til loftet, din chef er din kollega og sparringspartner, og kunderne betragter dig som en af deres egne."

  Nenad Dragic
  Senior Consultant
 • Christian Jonsson, VisionWillow

  “Vi styrer selv tiden når vi laver det vi skal. Jeg kan godt lide vi er så grundige. Jeg har lært en masse af mine kolleger.”

  Christian Jonsson
  Implementeringskonsulent og studerende på UTS i Sydney
 • 44171241_298520097661022_7250353739989516288_n

  “Mine kolleger er imødekommende og hjælpsomme. Det opleves som at komme ind i en familie hvor alle er velkomne. Her er stor frihed, så længe der leveres. Finn er en dedikeret leder.”

  Tina Madsen
  Kommunikation
Til top