Enkel IT-løsning blev startskuddet til en mere effektiv opgavestyring hos Hoffmann A/S

I IT-afdelingen hos Hoffmann A/S kiggede man i efteråret 2014 nærmere på den interne IT-service og konkluderede, at der lå et større potentiale i at få bedre styr på de opgaver, som IT-afdelingen håndterer dagligt i form af support-opgaver og interne opgaver.

”Vi kunne se, at vi havde brug for et nyt opgavestyringssystem, der skulle være enkelt og som ikke skulle tilrettes alt for meget til vores behov, men som udgangspunkt i højere grad skulle matche de behov vi havde i forhold til at skabe mere flow og et bedre overblik”, fortæller en medarbejder fra IT-afdelingen hos Hoffmann A/S.

Medarbejderen var med i hele processen – fra analyse af behov til udvælgelsen af leverandør og til implementering af systemet.

”Vi kontaktede forskellige udvalgte leverandører og inviterede 3 leverandører til at komme med et bud på en løsning til os. Vi valgte VisionWillow, som med Pureservice servicedesk havde lige netop den løsning vi søgte; Et enkelt interface og så var det nemt at registrere selve opgaven og ikke mindst var der sikkerhed for opfølgning på opgaven, så intet faldt på gulvet,” lyder det fra IT-afdelingen.

På spørgsmålet om, hvorfor valget faldt på VisionWillow lyder det:

“VisionWillow var den leverandør, der havde et produkt, der bedst modsvarede vores krav om overblik og opfølgning i opgavestyringen. Derudover er det er nemt og enkelt at registrere en sag, og implementeringen af Pureservice krævede ikke de store tilretninger.

Gennem hele forløbet har vi haft en god og konstruktiv dialog med VisionWillow og fik hurtigt et godt indtryk af virksomheden og konsulenterne. De forstod hurtigt, hvordan vi i IT-afdelingen understøtter den overordnede forretning hos Hoffmann og demonstrerede på et tidligt tidspunkt, at de havde forstået vores behov.

En tredje faktor i beslutningen om at vælge VisionWillow var at Pureservice servicedesk var fornuftigt prissat.”

Processen med at udvælge og finde en leverandør startede i oktober 2014 og Pureservice blev implementeret i februar 2015.

Om forløbet med Hoffmann A/S siger adm. direktør Finn Nøhr fra VisionWillow:

”Vi har fra første møde haft en meget konstruktiv dialog med Hoffmann A/S og opgaven med at finde den bedst egnede IT-løsning til netop deres behov har været spændende. Vi er stolte over vores produkt Pureservice og oplever gang på gang, hvordan produktet gør en reel forskel ude hos vores kunder”.

At dialogen har været både positiv og konstruktiv bekræftes af Hoffmanns IT-afdeling:

”Vi har været tilfredse med forløbet og den gode dialog med VisionWillow. Det tegner overordnet meget positivt med implementeringen af Pureservice og vi kan allerede nu mærke et bedre flow i opgavestyringen. Vi er tilfredse med, hvad vi er blevet præsenteret for, hvad vi har fået af rådgivning og det produkt vi nu helt konkret står med i hånden”.

Til top