Feriecenteret Lalandia fik optimeret helpdesk-funktion
og kom godt igennem højsæson

En enkel og hurtig sagsregistrering i et intuitivt helpdesk-system blev løsningen på en længerevarende udfordring i IT-afdelingen. Da højsæsonen stod for døren blev det nye system implementeret på rekordtid.

Hos Lalandia A/S havde IT-chefen gennem længere tid været på udkig efter et nyt helpdesk-system til feriecentrets afdelinger i Rødby og Billund, da det eksisterende system ikke fungerede optimalt. I det eksisterende system var der risiko for at flere supportere arbejdede på samme sag, data blev tabt når supporteren skiftede vindue/tabs og det var en udfordring at bevare overblikket på sager, personer og den tilhørende historik.

Da helpdesk-servicen er en central del af IT-supporten hos Lalandia var det afgørende at finde en leverandør, der kunne løse opgaven, så tæt på højsæsonen.

Efter at have indhentet tilbud fra forskellige leverandører, der ikke præcist kunne honorere det der var behov for forhørte IT-chef, John Saxfjed Wegge, sig i sit netværk og valgte, at tage kontakt til den Hellerup-baserede IT-virksomhed VisionWillow A/S. Efter en gennemgang af kravspecifikationerne udarbejdede VisionWillow et tilbud, der også inkluderede en workshop og hands-on oplæring af centrale IT-medarbejdere hos Lalandia.

En god dialog, fleksible løsninger og forståelse af de udfordringer som Lalandia stod overfor gjorde, at valget faldt på VisionWillow A/S som leverandør.

Det nye system, Pureservice, blev implementeret på rekordtid på 14 dage og få dage inden højsæsonen for alvor blev skudt i gang i starten af juni var systemet på plads. På den anden side af højsæsonen kan IT-chef John Saxfjed Wegge nu se tilbage på nogle travle, spændende måneder og evaluere systemet, der for alvor har stået sin prøve.

”Der er ingen tvivl om, at vores sager nu bliver løst hurtigere og der er et godt flow i vores håndtering af indkomne sager, der løses langt mere effektivt til glæde for hele organisationen. Jeg har nogle meget tilfredse og glade brugere. Set fra min stol har jeg fået et bedre overblik over, hvordan de enkelte sager bliver løst og den aktuelle arbejdskapacitet. Vi har et dashboard, hvor vi kan se, hvor mange sager, der kommer ind i timen og status på de enkelte opgaver. Jeg har været meget tilfreds med forløbet med VisionWillow. De har overholdt deadlines og ikke mindst satte jeg stor pris på deres indledende rådgivning, hvor de var rigtig skarpe til at udfordre os på vores eksisterende arbejdsgange og komme med konstruktive tiltag til, hvordan systemet kunne løse opgaverne bedre”, fortæller John Saxfjed Wegge.

Hos VisionWillow A/S fortæller adm. direktør Finn Nøhr om samarbejdet:

”Vi har været glade for at kunne bruge den praktiske erfaring vi har fra vores andre kunder til at skabe en skræddersyet løsning til Lalandia, hvor det var kritisk, at systemet fungerede optimalt fra dag 1. Hos VisionWillow bliver vi meget inspirerede af at være ambitiøse på vores kunders vegne og derigennem bidrage til at effektivisere hverdagen ved at gøre den mere enkel og måske endda sjovere”.

Til top